понеделник, 26 март 2012 г.

Работилничка Casyopea

Неделята обещаваше да е спокоен, топъл ден, съпровождан от обичайните бавни разходки и домашни дейности... Ако не беше детската работилничка, която организирахме, всичко щеше да премине безславно. Но децата са същества, които винаги търсят нови подвизи и приключения и ни увлякоха в своите фантазии. Споделяме преживяното с вас и благодарим на дошлите, че заразиха деня ни с лъчезарност и вълшебство.Деси е на 6 години. Най-много обича да рисува, но освен това може да чете и рецитира стихове. С желание ходи на детска градина, но се чувства засегната, когато госпожите я подценят с лесни стихчета и не им го спестява.

Адам и Елиан са 6 и половина годишни близнаци. Не позволиха на нищо да ги разсейва и с вдъхновена концентрация създаваха своите ароматизатори от сапунени фигурки.
Арел е чаровно и тихо дете с вкус към формата и подбора на цветовете. Беше много умерен, но сме сигурни, че си изкара чудесен ден. Лилия се превърна в талисмана на деня. Не ни каза нито дума и тихичко се занимаваше с фигурките си.


Али е на 4 и има братче с неизвестна възраст. Да лепи работи в градината, е любимото й занимание. На нея се падна честта да изтегли победителите накрая. Вальо не знае на колко години е, но има заразяваща усмивка и знае, че обича да прави ароматизатори. Досега това е любимата му игра, твърди той.Лиани- 6 годишна и вече прекрасна. Обича да рисува и веднага се насочи към формичките на сърца и сапуните в пастелни тонове. Най-добрата й приятелка се казва Мая, но тя не беше с нас.


Вени- 5 години. Тя също най-много обича да рисува и затвърди творческия заряд на групата. Любимите й теми са цветя и пеперуди.


Крис- Той е на 6 години и е част от семейството на Casyopea. Каза ни, че обича да оцветява, но ние сме виждали и негови авторски творби, които не крият таланта му на художник. Яркото му въображение се разкри и в описанието на любимата му игра на дракони (не е компютърна), от която нищо друго не разбрахме, освен че е шантава.


Момчи се представи като сериозен, 6 и половина годишен. Любимото му занимание е да си играе с децата в детската градина. Много се забавлява и при нас. Криси е на 9. Той беше най-големият в групата. Запален е по World of warkraft, а любимите му поредмети в училище са математика и свят и общество. С математическа прецизност нанизва геометрични фигури, но резултатът е художествено произведение.Всички участници си тръгнаха с произведените от самите тях ароматизатори за баня. Голямата награда беше ваучер за игра в Детски Парти Център "Пчеличката Мая". Чрез томбола я спечели Деси, а Криси и Али бяха на 2-ро и 3-то място. За тях имаше допълнителни награди.
Повече снимки от събитието можете да разгледате на facebook страницата ни тук.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар